Pátek 19:30 | Helas Brno - SK Slavia Praha

Tomáš Galia, trenér Helasu: “Kvalita kádru Slavie se i po letních odchodech nikterak nezměnila, pořád se jedná o mužstvo z TOP 5, které má ve svém kádru herně vyzrálé a zkušené hráče. Utkání opět nabídne naším mladým hráčům konfrontaci s profesionálním futsalem, které jim může pomoci v jejich dalším vývoji. Do utkání nejdeme jako favorit, ale věřím, že se na domácí palubovce neporazíme zbytečným respektem.”

Jan Homola, kapitán Slavie: "V domácím utkání proti Helasu jsme se o výhru tahali až do konce. Inkasovali jsme v tom zápase dost gólů, to se nesmí opakovat. Helas má mladý tým, ve kterém je spousta mládežnických reprezentantů. Zkušenost do týmu přináší legenda klubu David Cupák. Musíme se soustředit na svůj výkon, a jít po cestě obětavosti a bojovnosti, která nás dovede k výhře."

První letošní zápas: 6:7
Historická bilance: 13-6-20, skóre 129:152

Pátek 20:00 | FK ERA-PACK Chrudim - 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto

Felipe Conde, trenér FK ERA-PACK Chrudim: „Chceme následující utkání využít především k sledování a práci nad některými situacemi, kterými se v tréninku zabýváme. Představuji si, že potkáme velmi nepříjemného soupeře, proti kterému bude v útočné fázi potřeba spousta chytrosti. První vzájemný zápas byl pro nás velmi náročný a já doufám, že si tentokrát povedeme lépe.“

Jaroslav Kubát, hráč Nejzbachu: "Čeká nás zápas v Chrudimi. Za mě proti nejlepšímu týmu naší soutěže. Budeme spoléhat na obranu a doufat v co nejlepší výsledek. Mrzí nás absence pěti hráčů. Alespoň dostanou šanci kluci, kteří tolik nenastupovali. Pro nás každopádně dobrá zkušenost."

První letošní zápas: 3:1
Historická bilance: 34-8-6, skóre 268:89
Živě: Tipsport.cz a LSTV.cz

Pátek 20:30 | FC Démoni Česká Lípa - SK Interobal Plzeň

Karel Kruliš, trenér Démonů: "V pátek dorazí první tým tabulky a i přes lehké zaváhání s Libercem je to jasný favorit utkání. Pro naše některé hráče je to velká motivace hrát proti svému bývalému týmu a věřím, že se s tím popereme a pokusíme se odehrát slušné utkání."

Marek Kopecký, trenér Plzně: "Budu chtít, abychom v České Lípě odehráli utkání na sto procent a s velkým nasazením. Pokud k tomu utkání přistoupí kluci jako k utkání s Libercem, tak tam můžeme šeredně narazit. Budeme o tom mluvit a někteří o tom zápase budou muset smýšlet jinak."

První letošní zápas: 0:7
Historická bilance: 1-0-10, skóre 26:70
Živě: YouTube

Pátek 20:30 | SK Olympik Mělník - FC Tango Hodonín

Jakub Němec, trenér Olympiku: "V pátek nás čeká klíčové utkání v boji o záchranu. Utkání musíme zvládnout a zvítězit, nic jiného nemůžeme brát. Hodonín se již v lize adaptatoval a bude nepříjemný soupeř. My však hrajeme doma a musíme ukázat, že máme více zkušeností. Na hřišti necháme úplně všechno, abychom zvítězili a přiblížili se záchraně."

Jiří Štěrba, předseda Tanga: "Mělník hraje zítra o všechno, my jsme si asi definitivně s Helasem podřízli větev. Spoustu hráčů do Mělníka nejede, takže vzhledem k našim nedávným zkušenostem na západě republiky je o výsledku předem rozhodnuto."

První letošní zápas: 4:9
Historická bilance: 0-0-4, skóre 9:26

Neděle 19:30 | FTZS Liberec - SK Dynamo PCO České Budějovice

Ondřej Vlach, asistent trenéra Liberce: "V neděli to bude dost podobné utkání jako středeční s Nejzbachem. My teď musíme dobře zregenerovat a v pátek se na zápas dobře připravit. Čeká nás soupeř, který je nám opět blízko v tabulce. Věřím, že další domácí zápas zvládneme a přiblížíme se myšlence na play off.

První letošní zápas: 2:5
Historická bilance: 0-0-1, skóre 2:5
Živě: Tipsport.cz a LSTV.cz

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?