Úterý 20:00 | FC Tango Hodonín - Helas Brno

Jiří Štěrba, předseda Tanga: "Po dvou utkáních, ve kterých nás zcela nepochybně připravili rozhodčí o vítězství, čeká náš tým Helas. Ano, nikoliv Chrudim, jak bylo v plánu. Zvláštní rozhodnutí svazu nás na důležitý boj s Helasem připravilo o Doubravského, protože jeho čtyři žluté karty musí odstát právě v tomto zápase."

Tomáš Galia, trenér Helasu: “Tabulkové postavení a role favorita je v tomto utkání bezpředmětná. Stále se jedná o derby, které i po několika letech, co se Tango přestěhovalo do Hodonína, neztratilo na svém kreditu. Všechny rozdíly se díky těmto aspektům vytratily, a proto nás nečeká jednoduché utkání s odevzdaným soupeřem. Pokud chceme být úspěšní, musíme předvést úplně jiný výkon než minulý týden v Teplicích. Pro zisk tří bodů, které nám pomohou uhájit stávající tabulkové postavení, nás dovede pouze maximální nasazení a větší vůle se na hřišti obětovat.”

První letošní zápas: 2:6
Historická bilance: 11-2-5, skóre 70:49

Profil haly

Hodonín | TEZA

Více
Adresa Lipová alej 4110/23, Hodonín
Kapacita 500 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč, ženy 40 Kč, děti do 15 let zdarma
Sleva pro FUTič zdarma do 15ti let

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.