Nejzbach měl na začátku utkání více ze hry, jenže v 10. minutě se po chybě Nejzbachu dostala do vedení Lípa po brance Kubelky. Ve 13. minutě se dokázal prosadit Merkl, který se uvolnil a překonal Kirova a srovnal stav utkání na 1:1. A Merkl neměl dost a v 16. minutě připravil branku pro navrátilce do sestavy Gerčáka, který dostal Nejzbach do vedení 2:1, ale to bylo od vysokomýtských futsalistů vše. Lípa dokázala srovnat ve 20. minutě z desetimetrového kopu, který proměnil Havrda.

Ve druhém poločase se ve 33. minutě trefil Slavík a stav utkání byl 2:3. Nejzbach se pokoušel vyrovnat v power play, ta ale nevyšla a Lípa se dokázala trefit do prázdné branky. Utkání skončilo 2:4.

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto - FC Démoni Česká Lípa 2:4 (2:2)
Statistiky

Tabulka

Fotogalerie

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?