20:00 | Svarog FC Teplice - Helas Brno

Michal Hůla, brankář Svarog FC: "Zápas s Helasem nebude nic lehkého, ale my nic jiného než tři body nebereme. Od začátku musíme plnit trénerem stanovenou taktiku, abychom se na konci utkáni mohli radovat z výhry."

Lukáš Matyska, hráč Helasu Brno: "V úterý nás čeká náročné utkání v Teplicích, které částečně obměnili kádr. Očekávám náročné utkání, ve kterém budou domácí dominovat na míči a my se pokusíme jim to co nejvíce naší hrou znepříjemnit a pokusit se odvézt nějaký ten cenný bod."

První letošní zápas: 4:1
Historická bilance8-0-0, skóre 47:19

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?