Pátek 20:00 | Svarog FC Teplice - SK Olympik Mělník

Jiří Baran, hráč Svarog FC: "V pátek hostime Mělník. Je to nepříjemný soupeř, který se nebojí fyzické hry a pokud má den, dokáže potrápit i velké favority. My nicméně jdeme do zápasu s vidinou zisku tří bodů, nic jiného z tohoto utkání nebereme. Je důležité správně nastavit hlavu, pak věřím, že body zůstanou doma."

Jakub Němec, trenér Olympiku: "V Teplicích nás čeká velmi náročné utkání. Naše pozice v boji o záchranu není dobrá a proto každý bod, který bychom získali z venkovních utkání se silnými soupeři je pro nás zlatý. V minulém utkání nás Teplice porazili jejich power-play, která je velmi silná. Před tímto utkáním Teplice přivedli 3 velmi zajímavé hráče ze zahraničí a já předpokládám, že jejich síla ještě vzroste."

První letošní zápas: 8:4
Historická bilance: 5-0-0, skóre 35:14

Neděle 19:00 | Dynamo PCO České Budějovice - SK Interobal Plzeň

Ondřej Hačka, hráč Českých Budějovic: "V neděli k nám přijede jeden z aspirantů na titul a my se budeme snažit mu cestu co nejvíce znepříjemnit. Po vítězství v minulém kole ve Vysokém Mýtě jsme se dostali do klidnějších vod tabulky a proti Plzni nemáme co ztratit. Ostatně jestli jsme uhráli bod proti Spartě, proč bychom nemohli proti Plzni?

Marek Kopecký, trenér Plzně: "Nečeká nás nic jednoduchého. Budějovice jsou doma nepříjemné, bude to zápas po reprezentační pauze, ale věřím, že nic nepodceníme a odvezeme si všechny body."

První letošní zápas: 2:11
Historická bilance0-0-1, skóre 2:11

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?