Nejzbach do utkání vstupoval s jasným cílem a to zvítězit, což se nepodařilo. I když v 8.minutě se Lištván se skvělou střelou prosadil a Nejzbach vedl 1:0, ale to bylo od domácích vše. A hned na to v 9. minutě Budějovice srovnaly stav utkání na 1:1. Vysokomýtští se poté do poločasu zkoušeli dostat do vedení, jenže proti byl hostující brankář Beránek nebo konstrukce branky. V závěru poločasu navíc Nejzbach přišel o vyloučeného Lištvána. Ve druhém poločase se dlouho nic nedělo, až ve 28. minutě se Budějovice ujaly vedení 1:2, když Benát uklízel míč do prázdné branky. Nejzbach poté zkusil ještě štěstí v power-play, která bohužel vůbec nevyšla a místo vyrovnání Nejzbach ještě dvakrát inkasoval.

Jaroslav Kubát (kapitán Nejzbachu): „Jak to hodnotit, i přesto, že jsme byli po dlouhé době kompletní, tak jsme nedokázali předvést výkon hodný ligy. Ze stoje se proti zkušeným fotbalistům Budějovic hrát nedá. Přišla další facka, otázka zda nás to nakopne k lepším výkonům nebo posadí na dno. Rozhodně si k tomu zápasu musíme v kabině něco říct a k dalším důležitým utkáním přistupovat daleko zodpovědněji."

Petr Benát (hráč Českých Budějovic): "Viděli jsme vyrovnané utkání,tentokrát se šťastným koncem pro nás. Domácí šli rychle do vedení, nám se však podařilo brzy vyrovnat, což bylo nesmírně důležité. Tušili jsme, že další branka může rozhodnout o konečném výsledku utkání, a to se nakonec i potvrdilo. Po vedoucím gólu nás sice Nejzbach hodně zatlačil, nicméně díky obětavosti a disciplíně všech našich hráčů jsme jim kýženého vyrovnání neumožnili dosáhnout, přidali jsme další dvě branky a odvážíme si tak z Vysokého Mýta opravdu cenné vítězství. Myslím si,že to byl divácky atraktivní futsal plný gólových příležitostí a hezkých akcí, k jehož velmi dobré úrovní přispěli kvalitním výkonem i všichni tři rozhodčí."

Statistiky

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.