20:00 | AC Sparta Praha - FK ERA-PACK Chrudim

Tomáš Drahovský (hráč Sparty): „V pátek nás čeká repríza loňského semifinále proti Chrudimi. Když jsme v prvním vzájemném zápase této sezony prohráli, tak chceme ERA-PACKu porážku vrátit a získat důležité 3 body do tabulky. Očekávám, že jako většina zápasů, které jsme spolu odehráli, tak i tento bude velmi zajímavý, vyrovnaný a rozhodnou jej maličkosti. Věřím, že nás přijde podpořit co nejvíce lidí, kteří si užijí zápas a doufám, že je potěšíme skvělou hrou a vítězstvím.“

Felipe Conde (trenér Chrudimi): „Čekám náročný zápas, přece jen se proti sobě postaví dva týmy z čela soutěže. Duel je nesmírně důležitý vzhledem ke konečnému umístění v základní části a přípravě obou týmů na play-off. Věřím, že všichni všichni futsaloví fanoušci, kteří budou přítomni v hale nebo budou sledovat zápas na internetu, si velký souboj užijí.“

První letošní zápas: 3:5
Historická bilance: 3-4-16, skóre 48:104
LivestreamTipsport.cz | LSTV.cz

20:00 | SK Slavia Praha - FTZS Liberec

David Filinger (trenér Slavie): Liberec známe velice dobře, má víc zkušeností s futsalem než náš poslední soupeř České Budějovice, ale přesto to může být podobný zápas, když to nepodceníme, budeme hrát svoji hru a dodržovat stanovenou taktiku, tak bychom to měli v Edenu zvládnout a znovu naplno zabodovat.“

Aleš Benek (hrající trenér Liberce): Čeká nás opět těžký venkovní zápas. Slavia má stále svoji kvalitu, i když letos za první trojkou hodně zaostává. My poslední zápasy dostáváme mnoho branek. Doufám, že konečně budeme lépe bránit a vyvarujeme se zbytečných chyb."

První letošní zápas: 7:5
Historická bilance3-0-0, skóre 26:8

20:00 | 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto - SK Dynamo PCO České Budějovice

Jaroslav Kubát (hráč Nejzbachu): „V pátek k nám zavítá celek Českých Budějovic, který měl možná až překvapivě dobrý start sezony. Proti řadě z nich se střetávám na velkém fotbale v Rakousku a tak si myslím, že hosté kompletní nepřijedou. I přesto nesmíme za žádnou cenu nic podcenit a utkání jednoznačně dotáhnout do vítězného konce. Měli bychom být kompletní a víme, že doma jsme silní. Ale určitě nám Budějovice nedají nic zadarmo."

Radim Pouzar (kapitán Dynama): Do Vysokého Mýta pojedeme konečně získat nějaký ten bodík z venkovních palubovek. Čeká nás soupeř, který se herně i výsledkově zvedá. Snad se dokážeme adaptovat na specifickou halu a způsob hry, který domácí praktikují a budeme na konci utkání úspěšní."

První letošní zápas: 3:6
Historická bilance: 0-0-1, skóre 3:6

20:30 | FC Tango Hodonín - Démoni Česká Lípa

Jiří Štěrba (předseda Tanga): Démoni jsou v tabulce jinde, než chtěli být a o to bude tento zápas těžší! My jsme ztratili dva body v Liberci a budeme to velmi složitě dohánět. Na pátek budeme zřejmě po dlouhé době kompletní, ale Česká Lípa má kvalitní mančaft, takže nás, ani je nečeká lehký zápas."

První letošní zápas: 3:11
Historická bilance3-2-2, skóre 41:33

20:30 | SK Olympik Mělník - Helas Brno

Jakub Němec (trenér Olympiku): „Čeká nás další velice důležitý domácí zápas. Helas je sice v tabulce šestý, ale celá druhá polovina je velice vyrovnaná a každý bod může na konci rozhodovat. Proto oba týmy budou chtít vyhrát, aby si polepšily. My však hrajeme doma a to je pro nás velká výhoda. Bohužel nám bude opět chybět několik opor, ale máme dostatečně široký tým na to, abychom to i bez nich zvládli a získali další důležité body."

Tomáš Galia (trenér Helasu): Utkání v Mělníku pro nás má velký význam a dalo by se označit za “utkání jarní části”. Páteční večer hodně napoví o budoucnosti obou týmů a jejich rozpoložení do konce soutěže. Uvědomujeme si velké síly soupeře na domácí palubovce a individualit, které ve svém kádru mají. Pokud nechceme pomýšlet pouze nad dobrým výsledkem, musíme na hřišti nechat své maximum a potřebnou týmovou kvalitu, kterou jsme schopni utkání bodově rozhodnout.”

První letošní zápas: 3:7
Historická bilance1-2-8, skóre 31:59

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?