20:00 | FTZS Liberec - FC Tango Hodonín

Aleš Benek (hrající trenér FTZS): "Při pohledu na tabulku je všem jasné, jak důležitý zápas nás čeká. Druhá polovina tabulky je velice vyrovnaná. Soupeř bude určitě povzbuzen poslední domácí výhrou nad Českými Budějovicemi a chtějí se určitě zachránit stejně jako my. Čekám velkou futsalovou bitvu. My body potřebujeme a věřím, že se na pátek dobře připravíme. Doufám, že fanoušci zapomněli přes vánoční svátky na naše poslední, trapné, domácí vystoupení s Mělníkem a přijdou nás podpořit. Budeme je potřebovat!"

Jiří Štěrba (předseda Hodonína): "Jedeme do Liberce a bude to nesmírně těžký zápas. Doma jsme na podzim zbytečně ztratili vyhraný zápas. Bylo by pěkné to Liberci vrátit, ale tohle už jsou jiné týmy a jiná doba. Pro nás je to další existenční utkání. Bereme to sportovně, bohužel opět budeme postrádat některé hráče."

První letošní zápas: 4:2
Historická bilance1-0-0, skóre 4:2

Profil haly

Liberec | Dukla

Více
Adresa Jeronýmova 522, 46007 Liberec
Kapacita 800 sezení
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič ženy a děti do 15ti let 25 Kč, ZTP a důchodci ZDARMA

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.