Co to Klub 250 vlastně je? Je to (volně řečeno) skupina futsalistů, kteří nastříleli 250 gólů na vrcholné úrovni, přičemž se počítají přesné zásahy v nejvyšší domácí soutěži, celostátní části pohár, v Lize mistrů (počítají se i neoficiální ročníky, tj. do roku 2001) a pochopitelně také v reprezentačním A-týmu. A právě na závěr roku nám zmiňovaný Miroslav Srb nabídl aktuální statistiky.

Aktuálně má Klub 250 18 členů, mezi nimi je jen jeden zahraniční hráč (chrudimský Max) a řada těchto futsalistů je stále aktivních: Lukáš Rešetár, Petr Vladyka, Max, Michal Mareš, Michal Seidler a Zdeněk Sláma. Na čele tohoto pořadí je nedostižný Martin Dlouhý, který má na svém kontě neuvěřitelných 611 gólů (456 v lize, 43 v poháru, 5 v Lize mistrů a 104 v reprezentaci)! Druhý v pořadí Lukáš Rešetár na něj ztrácí 172 přesných zásahů.

Z odkazu pod článkem se dostanete na kompletní výpis těchto statistik, které obsahují i „střelce pod čarou“ – z nich se například dozvíte, že nejblíže má do této vybrané společnosti Matěj Slováček z ERA-PACKu Chrudim.

STATISTIKY KLUBU 250 NAJDETE ZDE

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.