Sobota 19:00 | SK Dynamo PCO České Budějovice - AC Sparta Praha

Radim Pouzar, hráč Dynama: "Víme, že nás čeká velmi těžký soupeř. O jeho kvalitě jsme se přesvědčili hned v prvním utkání sezony. Ale koho si víc přát pod vánoční stromeček, než úřadujícího mistra? Budeme se snažit být disciplinovaní a neprodáme kůži lacino, to můžu slíbit."

Martin Hora, hráč Sparty: „Čeká nás soupeř z Budějovic, už několikrát v letošní sezóně dokázali, že do ligy patří. Hrajeme na jejich palubovce a nečeká nás nic lehkého. Soupeř je velmi tvrdý a nepříjemný. Doufám však, že navážeme dobrým výkonem na předešlé zápasy a nadělíme všem sparťanským fanouškům k Vánocům tři body."

První letošní zápas: 2:10
Historická bilance
: 0-0-1, skóre 2:10

Sobota 20:00 | SK Interobal Plzeň - FC Tango Hodonín

Peter Kozár, hráč Plzně: "Po náročném zápase s favorizovanou Spartou nás čeká duel s týmem, kde budeme favoritem my. Věřím, že se s touhle úlohou vypořádáme a zápas vyhrajeme, čímž ukončíme rok 2019 vítězně a užijeme si svátky s náskokem mezi třemi nejlepšími týmy.

Jiří Štěrba, předseda Tanga: "V Plzni nemáme co ztratit. Vůbec není jasné, s jakou sestavou pojedeme, absencí je tolik, že už to s ligovým týmem nemá nic společného."

První letošní zápas: 9:2
Historická bilance
: 3-1-9, skóre 43:84

Neděle 19:30 | FTZS Liberec - SK Olympik Mělník

Michael Vacek, trenér FTZS: "S Mělníkem očekávám vyrovnaný zápas, který mohou rozhodnout maličkosti. My bychom rádi po remíze s Brnem získali všechny tři body a odskočili soupeři v tabulce. Vítězstvím bychom si zajistili klidné Vánoce, což si jistě všichni přejeme a uděláme pro to vše, co bude v našich silách."

Jakub Němec, trenér Olympiku: "Máme za sebou půlku sezony a nejsme na tom vůbec dobře. Musíme získat hodně bodů a je potřeba začít hned nyní v Liberci. V domácím utkání jsme s nimi smolně prohráli v posledních vteřinách. Určitě to bude opět vyrovnané utkání, ale my potřebujeme zvítězit a uděláme proto všechno."

První letošní zápas: 6:5
Historická bilance
: 1-0-2, skóre 16:18

Další aktuality

Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou
Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou 29.04.2024

Interobal Plzeň má v úterý první mečbol na postup do finále. Po vítězství 10:6 na domácí palubovce vyhrál úřadující mistr 5:1 také v Edenu. V úterý od 20:10 tak začne zápas, po kterém můžeme poznat prvního finalistu. Co zaznělo z obou kabin?

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.