Pro Českobudějovické jde o první futsalový TV přenos a zrovna v takto důležitém zápase. Vždyť Mělník je se třemi body předoslední a musí na půdě nováčka vyhrát. Dynamo má devět bodů a další výhrou by bylo blíž k záchraně i blíž k play off. To bude náboj!

Ohlasy aktérů

Petr Benát, hráč SK Dynamo PCO České Budějovice: "V dalším domácím utkání hostíme SK Olympik Mělník, tedy tým, s jehož rezervním mužstvem jsme ve druhé lize odehráli dvě poměrně vyrovnaná utkání. Naprosto respektujeme sílu soupeře, nicméně po poslední domácí prohře s favorizovanou Chrudimí, chceme před vlastními fanoušky zase naplno bodovat!”

Jakub Němec, trenér Olympiku: "Věřím, že se nám podaří navázat na minulé televizní utkání a opět zvítězit. Potřebujeme se přiblížit týmům nad námi. Českým Budějovicím se však jako nováčkovi celkem daří, zejména v domácím prostředí jsou velmi nebezpeční. Očekávám pro diváky zajímavý a vyrovnaný zápas, který budeme chtít zístkat pro sebe."

Zajímavosti

- Dynamo hrálo letos doma čtyřikrát a třikrát vyhrálo
- v týmu Českých Budějovic najdete exligové ikony jako je Petr Benát, Roman Lengyel, David Radouch, Jiří Hrbáč či Martin Jasanký
- David Radouch vstřelil za Dynamo v letošní sezoně 13 branek a je společně s Michalem Seidlerem šestým nejlepším střelcem soutěže!
- s Olympikem přijede na jih Čech i reprezentant Jiří Vokoun
- Mělník vyhrál poprvé v této sezoně až 15. listopadu 2019, paradoxně v posledním TV zápase na palubovce Vysokého Mýta
- Dynamo se v soutěžním zápase utkalo pouze s B týmem Olympiku
- nejproduktivnějším hráčem Středočechů je třináctibodový Josef Gabčo, nejlepším střelcem pak Jiří Vokoun (9)

Profil haly

Č. Budějovice | Stromovka

Více
Adresa Stromovka 12, 370 01 České Budějovice
Kapacita 1100 sezení / 200 stání

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?