Favoritem zápasu je samozřejmě Plzeň, ale jak všichni víme, Olympik loňskou sezónu Interobal doma porazil, tudíž by favorit až tak jasný být nemusel. Mělničtí v minulém kole získali konečně nějaké body, kdy v televizním utkání zvítězili ve Vysokém Mýtě 4:3. Plzeňští jsou na tom mnohem lépe. S dosavadním ziskem 25 bodů vévodí tabulce VARTA futsal ligy!

Přijďte Olympik podpořit ve 20.30 do mělnické haly u gymnázia. Vstupné bude 30 korun.

Ohlasy

Jakub Němec, trenér Olympiku: "Čeká nás další velice těžké utkání. Plzni se v této sezóně daří, je na prvním místě ligy a to v takovéto konkurenci týmů vypovídá o všem. Nám se konečně podařil poslední zápas ve Vysokém Mýtě, který nás může hodně nakopnout po stránce sebevědomí, které nám předtím chybělo. Potřebujeme získávat body v každém utkání, abychom dohonili ztrátu ze začátku sezóny a posunuli se co nejdříve do středu tabulky. Když předvedeme stejně bojovný a zodpovědný výkon jako v televizi a přidáme v produktivitě střílení gólů, tak můžeme být úspěšní i v tomto utkání.”

Marek Kopecký, trenér Interobalu: "Bude to stejně jako s Brnem těžký zápas. Zase budeme dobývat obranu, mají tam rychlé kluky do brejku a pokud k tomu nepřistoupíme na 100%, tak můžeme mít velké problémy.”

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.