Právě kapitán Slavie Jan Homola ví, že ani tentokrát červenobílé futsalisty nečeká snadný výlet. “Zápas se Spartou pro nás byl obrovskou fackou. Věřím, že v Hodoníně se představí sebevědomá Slavie, která půjde od první minuty za vítězstvím. Věřím, že tým ukáže charakter a po vysoké prohře, se vrátí zpět na vítěznou vlnu,“ doufá Homola.

Hodonín je v tabulce se třemi body za jediné vítězství nad Mělníkem na posledním místě. Slávistický kapitán ale upozorňuje na to, že tato skutečnost může být zavádějící. „V Hodoníně nás ale čeká nepříjemný soupeř. Není to stejný Hodonín jako byl na začátku sezóny. Klukům skončil velký fotbal, a teď se opět věnuji futsalu. Bude to fyzicky zdatný soupeř, který nám nedá nic zadarmo.”

Slavia je po prohraném derby na pátém místě, na svém kontě má pět výher a tři porážky se soupeři, kteří jsou v tabulce před ní. Výkop utkání je ve 20:30.

Profil haly

Hodonín | TEZA

Více
Adresa Lipová alej 4110/23, Hodonín
Kapacita 500 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč, ženy 40 Kč, děti do 15 let zdarma
Sleva pro FUTič zdarma do 15ti let

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.