Body na rozdávání ale nemá ani domácí Vysoké Mýto. V boji o záchranu má jen šest bodů a další tři body by se hodily. „Po nevydařeném vystoupení v minulém kole musíme naplno využít domácí prostředí a hlavně předvést mnohem lepší výkon. Utkání bude velmi náročné, protože soupeř ještě nebodoval, což se bude samozřejmě snažit změnit. Ale věřím, že nás poženou naši skvělí fanoušci a tři body zůstanou v Nejzbach aréně,“ řekl trenér Nejzbahu Miroslav Semerád.

Mělník má po sedmi kolech 0 bodů. Krize trvá. Loni hrál tým trenéra Němce čtvrtfinále play off, ale letos je za očekáváním. "Bude to velmi těžké utkání," uvědomuje si trenér hostí Jakub Němec a pokračoval: "Mýtu se daří, zejména v domácím prostředí dělají dobré výsledky a předvádí kvalitní výkony. Díky specifické hale a hernímu stylu mají v jejich prostředí problémy všechny týmy. Nejzbach se bude chtít určitě proti nám ukázat, speciálně v televizním utkání. Jejich styl ve velmi běhavý a důrazný, od něhož určitě před televizními diváky neustoupí, ale ještě zvýší. My se však také budeme chtít ukázat a prolomit výsledky, které neodpovídají tomu, na co máme. Musíme se však vyvarovat hrubých chyb, které nás provázejí v dosavadních utkáních a Mýtu se vyrovnat v nasazení, důrazu a přidat naše futsalové umění."

 

Profil haly

Vys. Mýto | DM

Více
Adresa Generála Závady 118, Vysoké Mýto
Kapacita 200 sezení / 200 stání
Vstupenky 50,-Kč / ženy, důchodci a děti do 12 let 30,- Kč

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?