Beni Simitči, trenér Sparty: „V pátek hrajeme ligu ve Zruči, kam rádi jezdíme, když se v UNYP Areně koná nějaká velká akce. Proti Tangu budeme favorité, chceme toho samozřejmě využít, chci zase dát šanci všem hráčům z kádru, chceme dát hodně gólů a celkově si zápas užít před Ligou mistrů. Ve Zruči se můžou diváci těšit na návrat Cristiana do branky, který dříve v tamním Benagu a první rok ve Spartě hrál.“

 

Profil haly

Praha | UNYP

Více
Adresa Podvinný mlýn 2131/11, 190 00 Praha 9-Libeň
Kapacita 1100 sezení / 250 stání
Vstupenky 60 Kč, majitelé permanetky AC Sparta Praha a HC Sparta Praha zdarma

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?