Beni Simitči, trenér Sparty: „Jsme na vítězné vlně, kvůli Lize mistrů nás čeká dohrávka s Helasem a hrajeme doma, takže nic jiného než 3 body nechceme. Teď do všech zápasů půjdeme s tím, že musíme zvítězit, abychom se dostali na první místo v tabulce. Helas má Davida Cupáka, který je na hřišti velitelem, ale taky trenéra Tomáš Galiu, takže očekávám zajímavý zápas.“

David Cupák, kapitán Helasu: „V zápase na půdě úřadujícího mistra nemáme co ztratit. Sparta má ještě lepší mužstvo než minulý rok, kdy získala titul. Pro naše mladé mužstvo jsou tyto zápasy především o sbírání zkušeností a vidět v akci nejlepší evropské hráče. Zaměříme se především na poctivou defenzivu, ze které budeme chtít vycházet. Budeme rádi za každý vstřelený gól do sítě Sparty.”

Profil haly

Praha | UNYP

Více
Adresa Podvinný mlýn 2131/11, 190 00 Praha 9-Libeň
Kapacita 1100 sezení / 250 stání
Vstupenky 60 Kč, majitelé permanetky AC Sparta Praha a HC Sparta Praha zdarma

Další aktuality

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.