Komentáře po utkání:

Martin Brychta (Slavia):
"Nakonec jsme si z toho udělali docela těžký zápas tím, že jsme dostali velice laciné góly, šest branek doma je opravdu hodně, měli bychom na obraně zapracovat na tréninku. Helas má dobře nacvičené brejky, ze kterých je hodně produktivní, dneska to ukázali, ale minimálně pět ze šesti gólů jsme jim darovali sami. Za svůj hattrick musím poděkovat hlavně Martinu Směřičkovi, který mi situace vždy připravil tak, že bylo už snadné míč uklidit do branky. Nebyly to žádné extra góly, kluci mne naštěstí trefovali."

David Cupák (Helas Brno):
"Měli jsme tu dnes šikovné mladé kluky, kteří prošli naší mládeží od Tomáše Galii a ode mne, mají futsalové návyky, které se jim snažíme vštěpit. Máme hodně mladý tým a kluci ukazují, že se to dá hrát i s mladým mančaftem. Jsem rád, že takové mladé kluky pro futsal vychováváme. Slavia trénuje častěji než my, muselo se to projevit, měli hodně šancí, ale dozadu se některým z nich moc nechce, toho se nám dařilo využívat. Rozhodl Radim Záruba, který to ve chvílích, kdy už Slavii teklo do bot, vzal na sebe a ukázal svoji zkušenost."

Statistiky

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?