Utkání budete moct sledovat v livestreamu na Tipsportu a LSTV.cz. Utkání komentuje Ondřej Zlámal.

Démoni jsou v zápase favoritem. Po pěti zápasech mají 7 bodů. Vysoké Mýto bodovalo jen jednou, když porazilo doma Liberec. Vyhrát potřebují oba celky, takže o náboj zápasu je postaráno.

Karel Kruliš, trenér Démonů: „V pátek nás čeká soupeř, který je velice silný. Má své velice zkušené hráče, mají za sebou první výhru, tak budou nabuzení a velice nepříjemní soupeři. My se musíme koncentrovat a navázat na naše dobré výkony z minulých zápasů. Pevně věřím, že zápas zvládneme a potěšíme naše fanoušky."

Miroslav Semerád, trenér Nejzbachu: „Vzhledem k tomu, že jsme minulý týden nehráli, tak se budeme muset dostat zpět do zápasového tempa. Samozřejmě by pro nás bylo lepší po prvním vyhraném zápase hrát hned další týden, ale nedá se nic dělat. Soupeř je na tom o poznání lépe, protože si zápas odložil kvůli sálovkářské akci v Číně, které se zúčastnila většina hráčů z České Lípy. Čekáme na doléčení některých opor týmu. V případě, že budeme kompletní, nemáme se čeho obávat a musíme jet s cílem za každou cenu bodovat."

 

Profil haly

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 20 Kč dospělí
Sleva pro FUTič Mládež do 10 let zdarma

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.