Komentáře po utkání:

Martin Směřička (Slavia): "Zápas můžeme zařadit k těm těžším, které jsme v této sezoně zatím odehráli. Trenér Kruliš sestavil letos kvalitní tým s řadou zkušených futsalistů, který může dosáhnout na výborné výsledky. V úvodu utkání se nám nepodařilo proměnit několik příležitostí a následně jsme po jednom z brejků inkasovali. Soupeř hrál ze zabezpečené obrany a neustále hrozil z protiútoků. Vyrovnat se nám podařilo až minutu před přestávkou. Pro mne osobně to bylo mírné vykoupení, protože se mi podařilo prolomit střeleckou smůlu z celého poločasu. Po přestávce předvedli dvě pěkné akce David Jošt a Radim Záruba a vedli jsme 3:1. V závěru jsme hráli pod pěti fauly, ale ubránili jsme i power-play a přidali čtvrtý gól. Teď se musíme soustředit na příští týden, kdy nás čekají dva těžké zápasy."

Karel Kruliš (trenér Démonů): "Zápas se Slavií byl, myslím si, hodně vyrovnaný. Dostali jsme se do vedení, ale bohužel jsme ho neudrželi do druhého dějství. Poté se opět dobývaly obě obrany a po sporném zákroku a našem nekoncentrování, kdy domácí rychle rozehráli a my nezachytili průnik Záruby, který skoroval, jsme se už s tím stavem nedokázali vyrovnat. I přesto, že jsme měli dost vypracovaných příležitostí, ale opět jsme selhali v koncovce. Měli jsme v nohách úterní zápas s Teplicemi a po dvou dnech jsme se dali dohromady. Opět jsme sehráli kvalitní zápas. Nakonec musíme uznat, že Radim Záruba je ten rozdílový motor, který, troufnu si říct, nás včera porazil."

Statistiky

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.