Zápas startuje v pátek 11.10.2019 ve 20:30 hodin v hodonínské sportovní hale, sledovat ho můžete v textové podobě na onlajny.com.

Ohlasy před utkáním:

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Čeká nás druhá dlouhá cesta v rozmezí tří dnů, k utkání máme k dispozici malé množství hráčů. Stojí před námi velká výzva, ale doufáme a věříme v zisk tří bodů. Stále se posouváme dopředu a doufám, že budeme nastavený směr následovat.“

Jiří Štěrba (předseda FC Tango Hodonín): „Do Hodonína přijede fenomén českého futsalu, což je pro všechny fanoušky v regionu svátek. Chtěl bych ocenit profesionální přístup trenéra Chrudimi pana Condeho, který bere tento zápas, jako další "velkou výzvu". Což ale trochu zavání falešnou skromností, protože tým, který i v oslabené sestavě porazil nadupanou mistrovskou Spartu, nemůže brát nezkušený mladý tým Tanga příliš vážně. Jediné komplikace pro Chrudim může opravdu způsobit jen cesta na utkání.“

Profil haly

Hodonín | TEZA

Více
Adresa Lipová alej 4110/23, Hodonín
Kapacita 500 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč, ženy 40 Kč, děti do 15 let zdarma
Sleva pro FUTič zdarma do 15ti let

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.