Liberečtí se momentálně nachází na sedmé pozici s šesti body. Nejzbach má bilanci horší po porážce v Budějovicích se nachází na chvostu VARTA futsal ligy. Toto umístění se ale vysokomýtští pokusí napravit právě před domácím publikem, a proto neváhejte a přijďte Nejzbach v pátek podpořit do "garáže".

Miroslav Semerád (trenér Nejzbachu): „Již v minulém kole jsme měli problémy se sestavou, což budeme mít bohužel i tentokrát v domácím utkání s Libercem. Musíme se v co nejkratší době pokusit stabilizovat kádr a sestavit čtyřky tak, aby si na sebe zvykly. Nemáme na to moc času, protože nás čekají existenční zápasy. Ten první jsme bohužel minulý týden v Budějovicích nezvládli, takže nám nezbývá nic jiného než bodovat, kde jinde než na domácí palubovce. Věřím že nás fanoušci poženou a my se jim odvděčíme dobrým výkonem a tím, že body zůstanou doma."

Jakub Vágner (kapitán Nejzbachu): „K tomuto utkání není potřeba nic psát. Jsme v těžké situaci, takže se teď musíme všichni společně kousnout a konečně to zlomit, jeden za druhého se obětovat a v pátek bezpodmínečně vyhrát. Omlouváme se našim fanouškům za předchozí výsledky, ale právě v těchto chvílích jejich podporu potřebujeme nejvíce. I za této situace prosím naše věrné fanoušky, aby opět zaplnili "garáž" a společně šli s námi za Nejzbach do boje."

Michael Vacek (trenér FTZS Liberec): „Do Vysokého Mýta jedeme po herně celkem vydařeném zápase se Slavií. Určitě nás nečeká lehký zápas, protože soupeř bude chtít v domácím prostředí získat první body. My bychom jim to rádi překazili, ale budeme muset k tomuto zápasu přistoupit stejně zodpovědně jako k těm předchozím. A také potřebujeme větší produktivitu v zakončení, protože stále ještě hodně šancí neproměňujeme."

Profil haly

Vys. Mýto | DM

Více
Adresa Generála Závady 118, Vysoké Mýto
Kapacita 200 sezení / 200 stání
Vstupenky 50,-Kč / ženy, důchodci a děti do 12 let 30,- Kč

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?