Důvodem není jen samotný kolidující termín, ale především bezpečnostní opatření, která budou v pátek mezistátní utkání s věhlasným soupeřem provázet a potíže, které by mohly vzniknout s parkováním, dopravou, nebo bezpečnostními uzavírkami. Děkujeme za pochopení a věříme, že díky vstřícnějšímu termínu nás fanoušci proti ambicióznímu soupeři přijdou povzbudit. Majitelé penamentek na hokej a fotbal mají tradičně vstup volný.

Ohlasy před utkáním

Jan Homola (kapitán Slavie): "Je to jiný tým, než býval, hodně posílili a mají hráče se spoustou ligových zkušeností. Mají odehráno víc než naši mladí hráči, kteří se do toho teprve dostávají. Nebude to lehký zápas, ale hrajeme doma a není možné myslet na cokoliv jiného než na vítězství."

Karel Kruliš, trenér Démonů: "Na Slavii jedeme s velkým respektem, ale určitě bychom ji chtěli potrápit a pokusit se urvat nějaký ten bod. Bude to složité, v úterý jsme hráli pohárové utkaní v Teplicích a hned dva dny na to ligový zápas. I přesto věřím, že jsme dobře kondičně připraveni a oba zápasy zvládneme."

Profil haly

Praha | Slavia

Více
Adresa Vladivostocká 1460/10, Praha 10 - Vršovice
Kapacita 970 sezení / 150 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?