Ohlasy k utkání:

Václav Kubíček (hráč, Helas Brno): "Věděli jsme, že nás proti Mělníku čeká těžký a důležitý zápas. Potřebovali jsme doma vyhrát a první poločas byl podle našich představ, byli jsme jasně lepší a zaslouženě jsme vedli 3:0. Do druhého poločasu jsme vstoupili skvěle a přidali další 2 branky, poté jsme trošku vypadli z tempa a koncentrace a obdrželi jsme zbytečné 3 branky a z poklidného utkání jsme udělali drama, ale zvládli jsme to a získali jsme důležité 3 body."

Jakub Němec (trenér, SK Olympik Mělník): "Zase si za prohrané utkání můžeme sami. Herně se postupně zlepšujeme, ale srážejí nás neustálé individuální chyby, bohužel i od zkušenějších hráčů, kteří by měli tým táhnout. Hned ve 40. vteřině jsme si opět dali vlastní gól, tím soupeře dostali na koně a to určilo ráz utkání. 30 minut jsme se trápili před oběma brankami. Vytvořili jsme si dost gólových příležitosti, ale nepodařilo se nám nic proměnit. Naopak soupeř dal gól skoro ze všeho a spíš než že by si branky sám vypracoval, tak jsme jim je vyloženě darovali. Až za stavu 5:0 jsme se "chytli" prvním gólem pod obrovský tlak. Utkání asi potom rozhodlo, když jsme při powerplay překopli naprosto prázdnou brankou téméř z brankové čáry. Místo toho, aby to bylo 5:4, tak jsme hned z výhozu dostali strašný gól na 6:3. Celkově jsme zase s Brnem určitě nebyli horším týmem, ale dokud budeme dělat tolik zbytečných chyb tak nás soupeři budou stále trestat a budeme prohrávat."

Statistiky

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.