„Nečeká nás lehký zápas, soupeř má řadu šikovných mladých hráčů, nastupuje v krásné hale. Vím, že začali přípravu o měsíc dřív než ostatní, mají výsledky, porazili Mělník, který také nechce zaostávat. Musíme všichni k zápasu přistoupit maximálně obezřetně, snažit se vnutit soupeři svoji hru. Pak věřím, že v Liberci uspějeme,“ říká před utkáním Jan Křemen.

„Po Spartě nás čeká doma druhé z pražských S. Soupeř je určitě favoritem tohoto zápasu. My budeme chtít navázat na výkon proti Spartě, který nebyl špatný, ale určitě bychom rádi dosáhli lepšího výsledku. Hodně bude záležet na tom, jak se nám bude dařit v defenzívě a jestli dokážeme gólově využít šance, do kterých se, věřím, budeme dostávat,“ uvedl před zápasem trenér Liberce Michael Vacek.

Jeho svěřenci vstoupili do soutěže velice solidním výsledkem, když vyhráli 6:5 v Mělníce, kde o poločase 2:4 prohrávali. Ve výše zmíněném zápase pak prohráli doma s mistrovskou Spartou 2:10, ve třetím kole ale přivezli další tři body z Hodonína za vítězství 4:2.

V minulé sezoně slávisté v Liberci, ještě v hale v Harcově, zvítězili 10:1, hrálo se 28. září. V Edenu pak vyhráli 9:2.

Nedělní utkání budete moci sledovat ve streamu na kanálech TIPSPORT a LSTV.cz. Komentovat ho bude Ondřej Zlámal.

Profil haly

Liberec | Dukla

Více
Adresa Jeronýmova 522, 46007 Liberec
Kapacita 800 sezení
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič ženy a děti do 15ti let 25 Kč, ZTP a důchodci ZDARMA

Další aktuality

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?

Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně
Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně 31.03.2024

Na posledního semifinalistu si budeme muset počkat do středy. Inter Kadaň podruhé porazil Helas ve své hale a vybojoval si pátý zápas. Brňané sice na severu Čech vedli 2:1, pak ale třikrát inkasovali a náskok domácích už nedotáhli. Rozhodne páté dějství v Brně.