Helas před sezónou výborně posílil (např. Cupák, Kubíček,…) a očekává se, že si vybojuje místo v playoff. Helas zatím odehrál pouze dvě utkání a to s Démony a ERA-PACKem. S Démony doma remizoval 2:2, v Chrudimi padl 0:4.

I od Olympiku se očekávalo před sezónou, že se bude o postupové příčky do playoff, ale tým Jakuba Němce zatím ztrácí kde to jen jde. Během úvodních tří kol nezískal Olympik ani bod a je na předposlední příčce.

Zápas začíná v 19:30, můžete ho sledovat v textovém přenosu ZDE!

Ohlasy před zápasem…

Jakub Němec, trenér Olympiku: ,,Oba týmy potřebují body jako sůl. Očekávám vyrovnané a bojovné utkání, ve kterém bude důležitá každá branka a každá chyba. Chceme výkonem navázat na zápas se Spartou a z Brna přivézt dobrý výsledek.”

David Cupák, hráč Helasu: ,,V pátek nás čeká Mělník, který je na tom v tabulce podobně jako my. Oba týmy budou chtít vyhrát. Myslím si, že nás čeká vyrovnané utkání a budou rozhodovat maličkosti. Tým, který bude hladovější po vítězství, tak uspěje. Další domácí zaváhání si nemůžeme dovolit. Povinnost nám velí doma vyhrát.”

Profil haly

Brno | Vodova

Více
Adresa Vodova 336/108, Brno
Kapacita 2900 diváků
Vstupenky 50 Kč dospělí

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?