Zápas startuje v pátek 4.10.2019 ve 20 hodin v chrudimské sportovní hale, sledovat ho můžete na serveru lstv.cz či v textové podobě na onlajny.com!

Ohlasy před utkáním:

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Hrajeme proti skvělému týmu, musíme podat vynikající výkon. Ještě jsme nenašli ten správný rytmus, který je pro tým nesmírně důležitý, každý zápas se snažíme posunout. V zápase nám bude chybět řada důležitých hráčů, ale ti, co nastoupí, jsou pečlivě připraveni. Jsme si vědomi důležitostí utkání a uděláme vše pro to, abychom vyhráli.“

Beni Simitči (trenér Sparty) před utkáním s Chrudimí: „Jak jsem říkal již dříve, je super, že hrajeme generálku na Ligu mistrů s Chrudimí, protože zápasy v lize nás moc neprověří a tohle pro nás bude úplný ideál, abychom viděli, co a jak. Na zápas se těším nejen já, ale konečně i hráči samotní, kteří se zde budou moct konečně ukázat ve stoprocentním světle. Utkání proti týmu, který roky kraloval českému futsalu určitě donutí hráče, aby vydali své maximum, takže očekávám super zápas, veliký boj. Chrudimští se na velký boj musejí spoléhat, ale my se budeme soustředit jen na sebe. I přesto, že nám bude chybět Michal Seidler, tak tam jedeme vyhrát a uděláme pro to maximum. Proto jsem rozhodl, že od středy jedeme na soustředění do Kutné Hory, kde budeme mít čtyři až pět tréninků a odtamtud pojedeme rovnou na zápas.“

Profil haly

Chrudim | MSH

Více
Adresa Tyršovo náměstí 12, 537 01 Chrudim
Kapacita 720 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič děti do 150 cm zdarma

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?