Pokud na futsalový mač nedorazíte přímo do sportovní haly, sledovat ho můžeme v textovém přenosu na serveru onlajny.com.

Felipe Conde: Cacau umí z hráčů dostat to nejlepší

Chrudimský kouč Felipe Conde a jeho brazilský protějšek Cacau se velmi dobře znají, potkali se již v kazašském Kairatu Almaty. „Cacau je velmi uznávaný pro svoji power-play a zcela právem, protože s řadou týmu z celé Evropy dokáže hrát touto strategií tak, že jí nelze ubránit. Ale zaškatulkovat Cacaua jen do power-play by bylo velkou chybou,“ popisuje svého trenérského kolegu Felipe Conde. „Jeho týmy vždy dávají velké množství branek a mají solidní obranu. Jako trenér umí dostat z hráčů to nejlepší,“ chválí.

Právě práci Cacaua oceňuje i ve spojení s chrudimským soupeřem – reprezentací Kuvajtu. „Hráči Kuvajtu se vyvíjí zejména díky velkým investicím do jejich nejvyšší soutěže, po příchodu Cacau je to zcela jasné. Národní mužstvo vyrostlo ve velmi krátkém čase, stejně jako v předchozím případě Kazachstánu. Je jasné, že Cacau je skvělý trenér,“ popsal Conde.

Od 20 hodin se na trenérské lavičce postaví proti trenérovi, kterého kdysi sám trénoval. „Je to poprvé, co budeme stát na lavičkách proti sobě. Na začátku to bude trochu zvláštní, ale profesionalismus na obou stranách zvítězí,“ uzavírá Felipe Conde.

Utkání Chrudimi s Kuvajtem startuje ve 20 hodin.

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?