Nováček soutěže přijel do Edenu v oslabené sestavě a se slávisty vydrželi držet tempo hry jen v úvodu. Svěřenci Ivana Božoviče ale svými kombinacemi obranu soupeře rozebírali a stříleli branky. Hattrick si připsali Radim Záruba, Jan Homola a Martin Směřička.Dvě branky dal Martin Brychta, po jedné pak přidali všichni ostatní hráči.

Čisté konto vychytal Adam Vondráček, který nastoupil v brance místo zraněného Marka Karpiaka, musel zastoupit i Jana Žežulku, kterého trápí zánět spojivek.

Adam Vondráček
(Slavia): "Jsem rád, že se mi podařilo vychytat první nulu, při vysokém vedení už se kluci tolik nevraceli, tak jsem si docela zachytal. O tom, že budu hrát jsem se dozvěděl, až před utkáním, měl chytat Honza Žežulka, ale trápí ho zánět spojivek."

Martin Směříčka (Slavia): "Byl to pro nás dobrý zápas, zahráli jsme si, zastříleli, spravili jsme si po prohře v Plzni náladu. Těší nás i to, že jsme neinkasovali."

Ondřej Hačka (Dynamo České Budějovice): "Těžko se mi něco k tomu říká, nebyli jsme tu v kompletním složení. Kdyby nás tu bylo víc, tak by to určitě vypadalo jinak. Je pravda, že jsme se na začátku docela chytili, pak jsme si ale nechali nastřílet spoustu branek po brejcích, je z toho hrozný výsledek. Určitě máme navíc."

Statistiky

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?