Michael Vacek (trenér FTZS): „Na zápas se všichni moc těšíme. Víme, že nemáme co ztratit. Sparta je velký favorit celé ligy a čeká nás strašně těžký zápas. Chceme hrát aktivně a soupeři určitě nedáme nic zadarmo. Jen obrovským nasazením a poctivým přístupem v defenzívě můžeme Spartě tento zápas znepříjemnit."

Beni Simitči (trenér Sparty): „Jedeme do Liberce v plné tréninkové zátěži, do zápasu s Budějovicemi a Libercem máme sedm až osm tréninkových jednotek. Pořád trénujeme naplno až do reprezentačních srazů koncem příštího týdne. Zase očekávám, že kluci budou mít těžký nohy, ale od října očekávám, že už budou v pořádku. Přes dlouhodobý a veškerý respekt, který vůči Liberci cítím, tak si jedeme pro další tři body, protože první místo v tabulce nemáme v plánu ztratit až do konce soutěže.“

Profil haly

Liberec | Dukla

Více
Adresa Jeronýmova 522, 46007 Liberec
Kapacita 800 sezení
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič ženy a děti do 15ti let 25 Kč, ZTP a důchodci ZDARMA

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.