Claudinho, hráč Svarog FC: „Vysoké Mýto je velmi zajímavý soupeř s hodně rychlými hráči, kteří mají rádi souboje jeden na jednoho. Bude to těžký zápas, musíme být velmi koncentrovaní a nechybovat, protože jinak můžeme mít problém. Hrajeme doma, před našimi diváky, takže tři body zůstanou v Teplicích!“

Martin Brychta, trenér Nejzbach Vysoké Mýto: „Po těžkém zápase v Edenu zajíždíme k dalšímu, možná ještě těžšímu do Teplic. Jejich sílu jsme mohli vidět v duelu s Chrudimí, takže nás čeká další dřina, kterou musíme podstoupit, abychom mohli myslet na bodový zisk. Chceme zopakovat výkon ze Slavie, a poprat se o první body."

David Kubica, brankář Nejzbach Vysoké Mýto: „Do Teplic pojedeme jako outsider, a tak na nás nebude žádný tlak. Teplice budou nabuzené po výhře nad Chrudimí. Já doufám, že navážeme na dobrý výkon se Slavií a z Teplic odjedeme se zdviženou hlavou a třeba i s nějakým tím bodem."

Profil haly

Teplice | SH

Více
Adresa Na Stínadlech 3280, 415 01 Teplice
Kapacita 600 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič ženy - 20 Kč, děti vstup zdarma

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.