Oba celky jsou vyrovnanými rivaly ještě od doby, kdy byly ve druhé lize. Tomu nasvědčuje i loňská tabulka kdy po základní části skončili Démoni hned za Mělníkem.

To že se bude jednat o opravdu důležité utkání potvrzují i slova trenéra České Lípy Karla Kruliše: „Ve druhém kole nás čeká nesmírně důležité utkání a po vydařeném prvním utkání budeme chtít potvrdit zisk z Brna a před domácími diváky budeme chtít bodovat.“

Obdobně na to pohlíží i trenér Mělníku Jakub Němec: „Konec zápasu s Libercem se nám vůbec nepodařil a ztratili jsme důležité body. Máme tedy co napracovat a je potřeba, abychom z České Lípy neodjížděli s prázdnou. Bude to však velmi těžké utkání, Lípa hodně posílila a má výborný tým plný zkušených futsalistů. Předvádí skvělé výkony, v 1. kole si odvezla bod z horké palubovky z Brna a v pátek bude favorit. Abychom uspěli tak k zápasu musíme přistoupit s maximální koncentrací a nedělat chyby jako v minulých utkáních, protože bychom za ně byli tvrdě potrestáni. Dáme do toho všechno a věřím, že potom můžeme uspět.“

Nenechte si zápas ujít a pokud se nedostanete do haly, můžete zápas sledovat na našem webu v Démon TV.

Profil haly

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 20 Kč dospělí
Sleva pro FUTič Mládež do 10 let zdarma

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.