Lukáš Křivánek (hráč Sparty): „Vůbec nevím, co od Českých Budějovic čekat, bude to pro ně premiérový zápas v nejvyšší soutěži a hned u Mistra ligy, takže se určitě budou chtít před námi ukázat, takže nás nečeká nic lehkého, ale věřím, že pokud k tomu přistoupíme zodpovědně, tak do ligy vkročíme úspěšně.“

Jiří Hrbáč (hráč SK Dynamo PCO České Budějovice): „Na zápas se moc těšíme, Sparta je v tuto chvíli jednoznačně náš nejlepší tým a pro nás to bude opravdu zážitek. Víme samozřejmě, že nejlepším celkům nemáme šanci konkurovat, ale přesto věříme, že můžeme být příjemným oživením soutěže."

Profil haly

Praha | UNYP

Více
Adresa Podvinný mlýn 2131/11, 190 00 Praha 9-Libeň
Kapacita 1100 sezení / 250 stání
Vstupenky 60 Kč, majitelé permanetky AC Sparta Praha a HC Sparta Praha zdarma

Další aktuality

Chrudim přejela mistra, Pavel Drozd nastřílel hattrick
Chrudim přejela mistra, Pavel Drozd nastřílel hattrick 09.09.2024

Chrudim s přehledem ovládla souboj s mistrovskou Plzní a zvítězila vysoko 8:2. Svěřenci Matěje Slováčka dominovali od samotného začátku, svůj poločasový čtyřbrankový účet po změně stran zdvojnásobili. Pavel Drozd zaznamenal hattrick.

Výsledky: Chrudim zdecimovala Plzeň před televizními kamerami
Výsledky: Chrudim zdecimovala Plzeň před televizními kamerami 09.09.2024

Druhé kolo 1. Futsal ligy nabídlo hned pět zápasů v pátek večer! Kolo dohrál pondělní televizní zápas na ČT sport, ve kterém fanoušci viděli reprízu loňského finále mezi Plzní a Chrudimí. 

Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku
Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku 06.09.2024

Čtyři branky brazilských hráčů zajistily další tři body pro zatím stoprocentní Inter Kadaň. Domácí Mělník dokázal snížit až v závěru na 1:4. Severočeši se po dvou kolech vyšvlihli do čela tabulky.