• Pražská Sparta udržela hlavní hvězdy a přivedla další. Srbského reprezentanta Mladena Kociće. Tým chce uspět na všech frontách – v Lize mistrů, vyhrát domácí pohár i domácí ligu.

    • Svarog FC Teplice má nového trenéra Viktora Tarčila, který přivedl hvězdné hráče z východu Sebiskveradzeho a Litvinova. Ze Španělska posílil Severočechy Ossorio. Vlci chtějí získat svůj první titul.

    • Chrudimský kádr prošel jen kosmetickou změnou. Z kádru odešel Antonio Bagatini. Posily se nekonaly. FK ERA-PACK vyráží do sezony se stejným kádrem a posílen o vítězství na přípravném turnaji v Polsku.

    • Slavia Praha udržela zkušeného trenéra a realizační tým posílila o Mária Vozára. Hrajícím asistentem bude nově Zdeněk Sláma, hráč s nejvíce reprezentačními starty v ČR. Sešívaní budou sázet na mladé futsalisty z Česka a Slovenska. Proto také přišel juniorský reprezentant Křemen z Plzně. Hvězdní Srbové Pršic, Radovanovič a Krasnič jsou pryč.

    • Západočeský tým SK Interobal Plzeň doznal změn. Místo trenéra Davida Friče mužstvo povede Marek Kopecký s asistentem Davidem Šimonem. Do Plzně pak přišel slovenský reprezentant Zdráhal a z hostování ve Spartě se vrátil Vnuk. Naopak kádr opustil Křemen a Sláma.

    • SK Olympik Mělník je vždy zajímavý přívalem nových mladých hráčů. I letos jich mají Středočeši na soupisce několik. Pokud se jim podaří skloubit futsal s fotbalem, může mít trenér Jakub Němec znovu zajímavý kádr i bez výrazné hvězdy.

    • Českolipští Démoni přivítali ve svém středu Tomáše Abrhama a Michala Mikysku. Jinak se jejich kádr nezměnil. V brance zůstává jedničkou Milen Kirov.

    • V moravské metropoli způsobil největší pozdvižení návrat Davida Cupáka do Helasu Brno. Druhou zajímavou posilou je brankář Václav Kubíček. Hráč s reprezentačními starty se  vrátil ze Slovenska. Brňany posílil i kapitán reprezentace do 21 let Ivan Šarközy.

    • FTZS Liberec přes léto tvrdě makal a posílil o několik šikovných fotbalistů z regionu i se zkušenostmi ze Slovanu Liberec. Dobrou zprávou je, že Severočeši budou hrát své domácí zápasy v moderní hale Dukly.

    • Do ligy se vrací po delší odmlce i Tango Hodonín, které nově povede trenér Radim Vlček. Do nejvyšší soutěže se v dresu Tanga vrací velezkušený Dimo Chadzidis či Tomáš Buršík.

    • Nejzbach Vysoké Mýto je po roce zpět ve VARTA futsal lize. Tým nadále povede kouč Martin Brychta, který se bude opírat o takové borce, jako jsou Jakub Vágner, Lukáš Merkl, Jan Lištván, Jaroslav Kubát či nově příchozí brankář z Helasu David Kubica.

    • Absolutním nováčkem jsou České Budějovice, které mají kádr prošpikovaný zkušenými fotbalisty s ligovými starty. A do konce s nejlepším střelcem Gambrinus ligy 2007 Lubošem Peckou. Mnoho prvoligových startů posbíral v dresu Teplic a hlavně Českých Budějovic Petr Benát či Roman Lengyel. Ten má zkušenosti i z nejvyšší ruské fotbalové ligy.

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.