Zatím strohé informace na facebookovém profilu plzeňského Interobalu prozradily, že klub začal přípravu na nový ročník VARTA futsal ligy. Po odchodu Davida Friče se přípravy ujal nový trenér Marek Kopecký, který bude souběžně působit i u reprezentace do 21 let, s níž nedávno sklidil velký úspěch díky výkonům v Portugalsku.

Pro mnohé je překvapením, že do přípravy se zapojil i Tomáš Vnuk, který v minulé sezóně získal s pražskou Spartou titul mistra ČR. Ale po skončení hostování ve Spartě je dál kmenovým hráčem Interobalu a tak na prvním tréninku nechyběl. Kdo naopak nebude pokračovat v kariéře je Jakub Mižár, který oblékal dres klubu po mnoho let a odehrál v něm 128 prvoligových utkání.

První přípravné utkání čeká na plzeňský tým příští týden, v pátek 2. 8. se střetne v domácím prostředí s FTZS Liberec.

Další aktuality

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.