Trénovat bude kádr dvakrát týdně s tím, že o fyzickou kondici se opět postarají fotbalové kluby, které pomalu začínají své letní přípravy.

Tréninky budou zaměřeny především na taktickou část. V průběhu srpna jsou v plánu zhruba čtyři přátelská utkání. Přípravu pak Liberec uzavře finálovým duelem krajského poháru FAČR, v rámci nějž se střetnou s českolipskými Démony.

Složení realizačního týmu:
Vacek Michael – hlavní trenér, Vacek František – asistent trenéra, Poživil Bořek – vedoucí mužstva, Slovák Ondřej – kustod, fyzio

Složení kádru pro přípravné období (červenec – srpen):
Brankáři: Dlask Jakub, Koudelka Petr (příchod z Alfy Liberec), Plechatý Tomáš, Vogt Dominik.

Obránci: Baláž Pavel, Bína Marek, Bína Pavel, Daněk Jakub, Dietrich Henne (na testech z DE), Dvořák Miroslav (příchod z FCSL), Henzl Filip (prodloužení ročního hostování), Horáček Petr, Janáček Tomáš (na testech), Kratochvíl Vít, Rašín Ondřej, Šorsák Jakub, Vodička Ondřej, Vrabec Karel, Žoček Jakub.

Útočníci: Benek Aleš, Beran Michal, Bernát Pavel, Kaiser Matyáš, Kazda Matyáš, Krasnický Jakub, Němec Josef, Novotný Petr, Novotný Vojtěch (přestup z Pampuchu Liberec), Rumler Štěpán, Šíma Marek, Vébr Matěj, Žižka Martin.

Dlouhodobě zranění: Soukup Milan (koleno), Šisler Jiří (koleno), Toman Filip (záda).

Odchody: Díl Jan (přestup do Pampuchu Liberec), Beneš Jakub (přestup do Libereckých gazel), Garčár Radim (ukončení hostování Slavia Praha), Klíma Lukáš (ukončení činnosti), Polívka Tomáš (přestup Liberecké gazely).

Vyjádření trenéra Michaela Vacka k přípravnému období: „Na začátku přípravy budeme pracovat s širším kádrem, který budeme postupně zužovat. Těší mě doplnění týmu o zajímavá jména a jsem i velice zvědav, jak se prosadí mladí hráči z U19, kteří loni podávali velice dobré výkony. Jsem rád, že se povedlo navýšit i počet tréninkových jednotek a doufám, že to bude mít pozitivní dopad na naše výkony v lize. Hlavně bych chtěl, aby se utvořila dobrá parta a hráči měli chuť do futsalu.”

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.