O tom, že v příští sezóně budou ve Spartě pokračovat Wilde a Novak, jsme již psali (článek zde). Postupně k nim Sparta přiřadila Grbešu, Drahovského a také Seidlera, ti všichni s klubem prodloužili smlouvu. A to i posledně jmenovaný, který v minulé sezóně v pražském klubu jen hostoval z polského Rekordu Biasko-Biala.

Podle oznámení klubu se jako trumf do Prahy vrazí brazilský futsalista s ázerbájdžánským pasem, Amadeo. Ten v současné době hraje nejvyšší soutěž v Brazílii za Atlántico, což je loňský finalista ligy. Pokud sledujete naše zpravodajství pravidelně tak víte, že jeho spoluhráčem je Rafael Silva, bývalý futsalista litoměřického Gardenline…

Došlo ale i na trojici jmen, která už ve sparťanském nebudeme od začátku letní přípravy vídat. S klubem se loučí David Cupák, který vypomáhal formou hostování z Helasu Brno a také Fouad Amrani (na snímku). Již 34 letý hráč, který působil již před 7 lety v Benagu ) poté hrál v Maďarsku a nižší soutěže ve Španělsku) a Spartě pomáhal v této sezóně, také klub opouští.

Třetí odcházející není hráč, ale trenér Martin Brůna. Kouč reprezentační U19 přišel do pražského klubu zkraje roku a je jasné, že je výrazně podepsaný pod úspěchem klubu. Nepochybujeme, že angažmá, pokud o něj bude stát, nebude hledat dlouho.

Sparta má tento týden jiné hlavní téma, než složení kádru. Ve čtvrtek se totiž v Nyonu losuje složení skupin futsalové Ligy mistrů

Další aktuality

První zaváhání favorita. Chomutov otočil zápas v Edenu
První zaváhání favorita. Chomutov otočil zápas v Edenu 17.03.2024

Slavia překvapivě prohrála první čtvrtfinále v Edenu s Chomutovem 2:6. Po prvním poločase sešívaní vedli 2:0, navíc Kuchta nastřelil v závěru tyčku z 10m přímého kopu. Po změně stran ale přišly dvě červené, dvě inkasované branky v oslabení a nováček soutěže odjel z Prahy po své premiéře v play off s prvním bodem v sérii.

Z kabiny: Je tu play off, začíná se v neděli na Slavii
Z kabiny: Je tu play off, začíná se v neděli na Slavii 15.03.2024

Je tu play off! Jako první začne čtvrtfinálová série mezi Slavií a Chomutovem v neděli večer po fotbalovém utkání v Edenu. Chomutov je plný sebevědomí, trenér Slavie nabádá k ostražitosti. Co zaznělo před výkopem z obou kabin?

Zdeněk Sláma: Proti Chomutovu musíme využít své zkušenosti
Zdeněk Sláma: Proti Chomutovu musíme využít své zkušenosti 15.03.2024

Zdeněk Sláma se stal z trenéra opět naplno hrajícím koučem. Slavia před play off s Chomutovem řeší marodku a musela složit nové čtyřky. Co zkušený futsalista od souboje s Baníkem očekává?