Veteráni Chrudim vyhráli mistrovství podruhé v řadě a potřetí celkem. Šlo tentokrát o hladké vítězství? „Nemohu srovnávat s předchozími ročníky. Já jsem hrál letos na MČR veteránů poprvé. Loni byl s kluky jen brácha Roman,“ odpověděl Michal Mareš, který si zahrál se čtyřicátníky parádně: „Se starou partou se hraje vždy nejlépe. Klukům to pořád jde. Jsem rád, že se hlavně nikdo nezranil. Všichni kluci byli tahouny týmu a odvedli maximum.“

Michal Mareš je stále ještě aktivním hráčem FK ERA-PACK Chrudim. Ačkoliv v loňské sezoně neodehrál tolik minut jako dříve, tak se na otázku o dalším působení v nejvyšší soutěži vůbec nechtěl vyjadřovat. „Absolutně bez komentáře. Na téma první ligy se v tuto chvíli nebudu vyjadřovat,“ usmíval se Mareš.

I příští rok by Michal Mareš rád zavítal na MČR veteránů ve futsalu: „Pokud budu mít volno a nebudu zraněný, tak přijedu rád.“ A kdo byl podle něj nejtěžší soupeř na turnaji? „Týmy byly dobré. Viděli jsme s kluky, proti kterým jsme začínali hrát futsal. Šlo o příjemné setkání. Všechny týmy odvedly své maximum. Šlo o dobré zpestření,“ dodal úspěšný chrudimský futsalista.

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?