Sparta zvládla oba dva finálové zápasy s přehledem. V Teplicích vyhrála 6:1 a doma dokonce bez obdržené branky 4:0. Teplicím se do sestavy vrací Claudinho a otazník visí na zraněným Tekou či Novotným. Domácí nejsou v záviděníhodné situaci, protože musí doma v pondělním souboji zvítězit.

Ohlasy před utkáním

Claudinho, hráč Svarog FC: „Sparta vede 2:0 na zápasy, tím pádem přijede odehrát zápas bez nátlaku na výsledek. Tohle je velmi důležitý zápas hlavně pro nás. Bude to těžké, jak se i očekává, když se hraje proti excelentním hráčům. Také nesmíme zapomenout, že je to finále! Musíme být chytří a využívat faktor domácího prostředí a dosáhnout tím našeho cíle, kterým je vítězství! Budeme bojovat, potit krev. Nemáme jinou volbu než vítězství."

Beni Simitči, trenér Sparty: „V pondělí musíme zabojovat, zrychlit hru s míčem, a ještě více kontrolovat hru. Tím pádem by pro nás nemělo být problémem zvládnout zápas. Říká se, že poslední krok bývá nejtěžší, ale doufám, že mí sparťané budou pokračovat se stejnou zodpovědností jako v předešlých dvou zápasech. Doufám také v to, že soupeře nepustíme skoro k ničemu. Teď už bude pouze na nás, jak to zvládneme. Sparťané vždy ukázali svou sílu v nejtěžších bojích.“

Kdo zápas píská?

Hlavními rozhodčími pátečního zápasu jsou pánové Karel Henych a Ondřej Černý. Mezi střídačkami bude hru řídit Miroslav Chládek. Delegáty zápasu jsou Michal Chyba a Ladislav Smreček.

Kde zápas sledovat?

Pokud nedorazíte do haly, můžete utkání sledovat živě na ČT Sport. Textovou formu zápasu nabídne jako vždy server ONLAJNY.com.

Pohled do statistik play off

Nejlepší střelci: Teka (TEP, 7) - Wilde (ACS, 15)
Nejlepší nahrávači: Tato (TEP, 6) – Novak, Drahovský (ACS, 11)
Nejproduktivnější hráči: Teka (TEP, 12) – Drahovský, Wilde (ACS, 18)
Tresty: nidko.
Karetní ohrožení: Černý, Jeronimo, Taverna, Šebek (TEP)

Sestřih branek z druhého finále play off

Profil haly

Teplice | SH

Více
Adresa Na Stínadlech 3280, 415 01 Teplice
Kapacita 600 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič ženy - 20 Kč, děti vstup zdarma

Další aktuality

První zaváhání favorita. Chomutov otočil zápas v Edenu
První zaváhání favorita. Chomutov otočil zápas v Edenu 17.03.2024

Slavia překvapivě prohrála první čtvrtfinále v Edenu s Chomutovem 2:6. Po prvním poločase sešívaní vedli 2:0, navíc Kuchta nastřelil v závěru tyčku z 10m přímého kopu. Po změně stran ale přišly dvě červené, dvě inkasované branky v oslabení a nováček soutěže odjel z Prahy po své premiéře v play off s prvním bodem v sérii.

Z kabiny: Je tu play off, začíná se v neděli na Slavii
Z kabiny: Je tu play off, začíná se v neděli na Slavii 15.03.2024

Je tu play off! Jako první začne čtvrtfinálová série mezi Slavií a Chomutovem v neděli večer po fotbalovém utkání v Edenu. Chomutov je plný sebevědomí, trenér Slavie nabádá k ostražitosti. Co zaznělo před výkopem z obou kabin?

Zdeněk Sláma: Proti Chomutovu musíme využít své zkušenosti
Zdeněk Sláma: Proti Chomutovu musíme využít své zkušenosti 15.03.2024

Zdeněk Sláma se stal z trenéra opět naplno hrajícím koučem. Slavia před play off s Chomutovem řeší marodku a musela složit nové čtyřky. Co zkušený futsalista od souboje s Baníkem očekává?