Sparta celý zápas kontrolovala hru. První branku Pražanů vstřelil nejlepší střelec play off Wilde. Na 2:0 zvýšil před přestávkou Seidler. Po přestávce Pražané pokračovali v tlaku. Třetí trefu obstaral Amrani a ve 30. minutě zvýšil už na 4:0 Cupák. To byla zároveň i poslední branka zápasu a domácí získali mečbol.

Michal Seidler, hráč Sparty: "Teplicím chyběl Claudinho a Teka, hráli to na šest lidí, což je obrovsky těžké. My jsme nastoupili s dvěma čtyřkami. Řekli jsme si, že je budeme presovat, což se nám dařilo a šlo vidět, že Teplice byly na konci úplně unavené. Z tohoto pohledu šlo o snadnější vítězství než minule."

Rodrigo Taverna, hráč Svarog FC: "Dnes jsme šli do zápasu s některými hráči, kteří nebyli na storpocent zdraví. Snažili jsme se vymyslet nějakou taktiku, která by vedla k vítězství. Chtěli jsme zodpovědně bránit, ale znovu jsme si zápas prohráli po individuálních chybách. Nyní máme týden na trénink a rozbor chyb. Doma musíme získat bod."

AC Sparta Praha - Svarog FC Teplice 4:0 (2:0)

Branky: 7. Wilde (Drahovský), 18. Seidler, 22. Amrani (Wilde), 31. Cupák (Vnuk).
Stav série: 2:0.

Fotogalerie

Další aktuality

Z kabiny: Začínají další tři série, v úterý v Plzni, ve středu v Chrudimi a Brně
Z kabiny: Začínají další tři série, v úterý v Plzni, ve středu v Chrudimi a Brně 18.03.2024

Plzeň, Chrudim a Helas rozehrají doma své čtvrtfinálové série a budou v nich chtít potvrdit roli favorita. Přečtěte si, co zaznělo z kabin!

První zaváhání favorita. Chomutov otočil zápas v Edenu
První zaváhání favorita. Chomutov otočil zápas v Edenu 17.03.2024

Slavia překvapivě prohrála první čtvrtfinále v Edenu s Chomutovem 2:6. Po prvním poločase sešívaní vedli 2:0, navíc Kuchta nastřelil v závěru tyčku z 10m přímého kopu. Po změně stran ale přišly dvě červené, dvě inkasované branky v oslabení a nováček soutěže odjel z Prahy po své premiéře v play off s prvním bodem v sérii.

Z kabiny: Je tu play off, začíná se v neděli na Slavii
Z kabiny: Je tu play off, začíná se v neděli na Slavii 15.03.2024

Je tu play off! Jako první začne čtvrtfinálová série mezi Slavií a Chomutovem v neděli večer po fotbalovém utkání v Edenu. Chomutov je plný sebevědomí, trenér Slavie nabádá k ostražitosti. Co zaznělo před výkopem z obou kabin?