Co vám páteční stream nabídne? Prakticky to, co televizní přenos! Utkání bude snímat víc kamer, ale uvidíte také předzápasové studio, stejně jako to poločasové a čekají vás i klasické rozhovory s hráči na hrací ploše!

O průběh celého přenosu, od předzápasového úvodu až po pozápasové rozhovory, se bude obsahově starat pět reportérů. Dva z nich, Adama Procházka a Ondřej Zlámal pak budou utkání samotné komentovat. V průběhu přestávky dojde mj. na dvě videa mapující cestu obou finalistů do bojů o titul. A také na téma jak to bude s účastí českého mistra v Lize mistrů!

Jestli nemáte možnost v pátek dorazit do haly v Teplicích, kde se utkání Svarog Teplice - Sparta Praha hraje od 19:00 hod., pusťte si stream. Ten poběží od cca 18:54 hod. na webu LSTV.cz!

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?