První zápas série nabídl nejméně emocí. Skončil 3:0 pro Spartu. Druhý zápas byl hodně zajímavý. Chrudim vyhrála doma 6:4 po prodloužení, ale půjde vůbec překonat to, co se dělo ve třetím zápase na Spartě? Pražané vyhráli 10:9 po prodloužení, navíc gólem z desítky pět vteřin před koncem. Ani nechceme domýšlet, co nás čeká ve středu. Jedno je však jisté. Bude to opět zápas jako hrom, ale bez dvou domácích opor: Nejproduktivnější hráč ERA-PACKu Éverton dostal v Praze třetí ŽK. Bagatini si nezahraje 4 utkání za úder loktem. Navíc si v posledním utkání ošklivě poranil kotník.

Ohlasy před utkáním

Felipe Conde, trenér FK ERA-PACK Chrudim: „V dalším zápase musíme snížit množství našich chyb. Ty nás stojí strašně moc. Doufáme, že opět odehrajeme kvalitní utkání, které nám vynese možnost vrátit se ještě jednou do Prahy na rozhodující duel. Počítáme s podporou našich fanoušků, kteří jistě vytvoří skvělou atmosféru a celou dobu nás budou tlačit dopředu.“

Beni Simitči, trenér Sparty Praha: „Moc se na středeční zápas v Chrudimi těším, protože očekávám opět vynikající atmosféru jak ze strany diváků, tak ze strany hlavních aktérů. Po páteční výhře máme dva zápasy k tomu, abychom zvládli postoupit, a proto si myslím, že jsme v lepší situaci než Chrudim. Nicméně to neznamená, že budeme hrát lehkovážně, naopak pojedeme do Chrudimi ostražití, abychom neopakovali stejné chyby jako minule. Rozhodně chceme tuhle sérii ukončit a uděláme pro to vše, co bude v našich silách!"

Kde zápas sledovat?

Pokud nedorazíte do haly, což by byla obrovská škoda, můžete utkání sledovat buď skrze livestream na Tipsport.cz nebo LSTV.cz. Duel komentuje od 20 hodin Ondřej Zlámal. Textovou formu zápasu nabídne server ONLAJNY.com.

Pohled do statistik play off

Nejlepší střelci: Éverton (CHR, 11) - Wilde (ACS, 12)
Nejlepší nahrávači: Koudelka (CHR, 8) – Novak, Drahovský (ACS, 9)
Nejproduktivnější hráči: Éverton (CHR, 18) - Drahovský (ACS, 15)
Tresty: Éverton (CHR, 1), Bagatini (CHR, 4)
Karetní ohrožení: Koudelka (CHR) – Drahovský (ACS)

Sestřih branek z třetího zápasu

Profil haly

Chrudim | MSH

Více
Adresa Tyršovo náměstí 12, 537 01 Chrudim
Kapacita 720 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič děti do 150 cm zdarma

Další aktuality

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.