Stav série je momentálně nerozhodný 1:1. Sparta vyhrála doma 3:0, ale v Chrudimi neudržela nadějné vedení. Nejprve 3:0 a pak také 4:2. Východočeši srovnali a v prodloužení výsledek otočili na 6:4. Pražanům chyběl Angellot a trenér Simitči točil jen šestici hráčů v poli. Nyní k nim s největší pravděpodobností přibude David Cupák, který se vrací po dvouzápasovém trestu. Karetní ohrožení pro tento souboj má jen chrudimský Éverton.

Ohlasy před utkáním

David Cupák, hráč AC Sparta Praha: „Stav série je 1:1. Teď jsme na řadě my, abychom zvládli domácí zápas. Musíme hrát aktivně a důrazně Chrudimským do těla. Když předvedeme stejný výkon jako v první utkání na domácí palubovce, tak budeme úspěšní. Měl jsem dva zápasy pauzu, teď se těším zpátky na palubovku a věřím, že klukům pomůžu. Za sebe můžu říct, že na hřišti necháme vše. Doufám, že nám diváci pomůžou a poženou nás za vítězstvím. Chceme si jít pro druhý bod v sérii.“

Felipe Conde, trenér FK ERA-PACK Chrudim: „Necháme-li stranou všechny kecy, které byly na internetu napsány, můžeme očekávat další kvalitní a hodně vyrovnaný zápas. Oba týmy již dokázaly zvítězit na vlastním hřišti, my ale tentokrát musíme hrát jinak, než tomu bylo v prvním utkání. A co je nejdůležitější, doufám, že se zápas bude rozhodovat přímo na hřišti. A všechna obvinění a výhrůžky zůstanou v pozadí, aby mohla obě mužstva předvést pěkný futsal.“

Kde zápas sledovat?

Pokud nedorazíte do haly, což by byl téměř hřícha, můžete utkání sledovat buď skrze livestream na Tipsport.cz nebo LSTV.cz. Duel komentuje od 20 hodin Radek Klier. Textovou formu zápasu nabídne server ONLAJNY.com.

Kdo zápas píská?

Hlavními rozhodčími jsou Jiří Lasch a Daniel Plzák. Mezi střídačkami bude hru sledovat Jan Novotný. Delegáty zápasu jsou Ladislav Drobný a Ladislav Kudrna.

Pohled do statistik play off

Nejlepší střelci: Éverton (CHR, 7) - Wilde (ACS, 9)
Nejlepší nahrávači: Koudelka, Éverton, Slováček (CHR, 6) - Novak (ACS, 8)
Nejproduktivnější hráči: Éverton (CHR, 13) - Novak (ACS, 11)
Tresty: nikdo.
Karetní ohrožení: Éverton (CHR).

Sestřih branek z druhého zápasu

Profil haly

Praha | UNYP

Více
Adresa Podvinný mlýn 2131/11, 190 00 Praha 9-Libeň
Kapacita 1100 sezení / 250 stání
Vstupenky 60 Kč, majitelé permanetky AC Sparta Praha a HC Sparta Praha zdarma

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?