Sešívaní v prvním duelu dlouho vedli, ale nakonec o vítězství přišli v poslední minutě, kdy severočeští vlci udeřili z desítky a pak při power play Slavie. Výsledek 5:3 byl pro Pražany krutý. V play off však rozhoduje každý zápas. Teplice si jedou do Prahy pro mečbol. Opět můžeme očekávat atraktivní a bojovnou podívanou.

Ohlasy před utkáním

Martin Směřička, hráč Slavie: „Přál bych si, aby nás v domácím prostředí fanoušci podpořili ve stejně hojném počtu jako domácí celek v Teplicích. Věřím, že s jejich podporou zabojujeme, a do Teplic se budeme vracet za stavu 1:1.“

Jan Homola, kapitán Slavie: „Play off má samo o sobě jinou atmosféru. Hraje se o všechno a v našich silách je postoupit do finále. Fanoušci jsou nedílnou součástí, bez nich se hraje mnohem hůř. Již mnohokrát jsme prokázali, jak si jejich podpory vážíme, a já věřím, že nás teď, v tuto důležitou chvíli, nenechají bez podpory. Protože víme jak je podpora fanoušků důležitá, nenecháme si také ujít jedinou příležitost být na tribuně fotbalového stadionu, a podporovat mužský i ženský fotbalový tým, nebo u nás v hale v rámci utkání házenkářek a basketbalistek. Mimochodem všem, kteří jsou ještě ve hře, držíme moc palce!“

David Černý, kapitán Svarog FC: „Očekávám hodně podobné utkání jako bylo to první. S tím rozdílem, že Slavia už teď musí, což by pro nás mohla být menší výhoda. Myslím si, že jsme na druhé utkání dobře připraveni a všichni si uvědomujeme jeho důležitost. Pevně věřím, že utkání zvládneme!"

Nene, hráč Svarog FC: „Od druhého semifinálového utkání mám ta největší očekávání. Všichni jsme hráči, kteří tento typ zápasů milují, proto jsme i hodně motivovaní. Víme, že to bude ještě těžší utkání, než to první, protože Slavia hraje doma. Nicméně jsme dobře připraveni a já věřím, že se budeme domů vracet s vítězstvím. Fanoušci znovu uvidí parádní futsal. Svarog!“

Kde zápas sledovat?

Pokud nedorazíte do haly můžete utkání sledovat buď skrze livestream na Tipsport.cz nebo LSTV.cz. Duel komentuje Martin Kameník. Textovou formu zápasu nabídne serverONLAJNY.com.

Kdo zápas píská?

Hlavními rozhodčími jsou Jan Kliner a Zdeněk Petr. Mezi střídačkami bude hlídat pořádek Luboš Rygl. Delegáty zápasu jsou Jan Hora a Ladislav Smreček.

Pohled do statistik play off

Nejlepší střelci: Směřička, Radovanovič, Záruba (SKS, 4) – Černý, Daniel, Teka (TEP, 4)
Nejlepší nahrávači: Leovski (SKS, 4) - Claudinho (TEP, 5)
Nejproduktivnější hráči: Radovanovič (SKS, 7) - Teka (TEP, 8)
Tresty: Claudinho (TEP, 2 SU) 
Karetní ohrožení: Záruba, Směřička, Radovanovič (SKS) – Claudinho (TEP).

Sestřih prvního zápasu série

 

Profil haly

Praha | Slavia

Více
Adresa Vladivostocká 1460/10, Praha 10 - Vršovice
Kapacita 970 sezení / 150 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?