Průběh třetího čtvrtfinálového utkání můžete sledovat také na serveru onlajny.com!

Co bude dál?

Chrudimští futsalisté vedou v sérii nad Mělníkem 2:0 a v sobotu ji mohou před vlastními fanoušky ukončit. Pokud se tak stane, pauza nebude veliká. Semifinále VARTA futsal ligy již zná tři ze čtyř účastníků – své čtvrtfinálové série bez problémů zvládly Teplice, Sparta i Slavia. V případě postupu Chrudimi vyzve Sparta Praha právě ERA-PACK, Teplice si počíhají na sešívaný výběr.

A kdy že se začne? Termíny série samozřejmě ještě známy nejsou, jedna věc ale ano. Obě série odstartují den po sobě televizními duely. Ve čtvrtek 25.4. budou Teplice hostit právě Slavii, velkolepá bitva mezi Spartou Praha a ERA-PACKem Chrudim pak započne v pátek 26.4. od 20:10 v Praze!

Ohlasy z kabiny:

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim):  „Ve třetím zápase musíme navázat na úroveň hry v utkáních předchozích. Když ho odehrajeme dobře, postoupíme. Každý dobrý zápas nám dává jistotu a víru v naší práci a to je v této fázi sezony nesmírně důležité. Věřím, že se naše hra bude fanouškům líbit a že doma sérii ukončíme.“

Jakub Němec (trenér Olympiku Mělník): „V Chrudimi nás čeká nejspíš poslední zápas sezony, tak chceme předvést lepší výkon než v prvních dvou zápasech a zakončit sérii s hlavou nahoře. Chrudim se bude tlačit hodně do útoku a bude se chtít připravit na semifinále se Spartou. My jí zkusíme postup trošku znepříjemnit a dát víc branek než v předešlých utkáních.“

Profil haly

Chrudim | MSH

Více
Adresa Tyršovo náměstí 12, 537 01 Chrudim
Kapacita 720 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič děti do 150 cm zdarma

Další aktuality

První zaváhání favorita. Chomutov otočil zápas v Edenu
První zaváhání favorita. Chomutov otočil zápas v Edenu 17.03.2024

Slavia překvapivě prohrála první čtvrtfinále v Edenu s Chomutovem 2:6. Po prvním poločase sešívaní vedli 2:0, navíc Kuchta nastřelil v závěru tyčku z 10m přímého kopu. Po změně stran ale přišly dvě červené, dvě inkasované branky v oslabení a nováček soutěže odjel z Prahy po své premiéře v play off s prvním bodem v sérii.

Z kabiny: Je tu play off, začíná se v neděli na Slavii
Z kabiny: Je tu play off, začíná se v neděli na Slavii 15.03.2024

Je tu play off! Jako první začne čtvrtfinálová série mezi Slavií a Chomutovem v neděli večer po fotbalovém utkání v Edenu. Chomutov je plný sebevědomí, trenér Slavie nabádá k ostražitosti. Co zaznělo před výkopem z obou kabin?

Zdeněk Sláma: Proti Chomutovu musíme využít své zkušenosti
Zdeněk Sláma: Proti Chomutovu musíme využít své zkušenosti 15.03.2024

Zdeněk Sláma se stal z trenéra opět naplno hrajícím koučem. Slavia před play off s Chomutovem řeší marodku a musela složit nové čtyřky. Co zkušený futsalista od souboje s Baníkem očekává?