Souboj ERA-PACKu Chrudim a Olympiku Mělník startuje na hřišti soupeře ve čtvrtek 18.4.2019 od 19:00! Sledovat jeho průběh můžete na serveru onlajny.com. nebo v komentovaném livestreamu na Tipsport.cz či LSTV.

Ohlasy z kabiny:

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Jsme připraveni na náročný zápas. Mělník má doma skvělé výsledky, na druhou stranu jsem přesvědčeni, že odvedeme kvalitní práci. Máme za sebou dva náročné týdny plné tréninků, kde jsme opravdu tvrdě dřeli. Věřím, že naše práce nás dostala na dostatečnou úroveň, kterou v rozhodujících zápasech play-off prokážeme.“

Jakub Němec (trenér Olympiku Mělník): „Tentokrát to Chrudim nebude mít s námi tak snadné jako v prvním utkání. Máme cíl alespoň v jednom utkání zvítězit a doma máme největší šanci. To si je vědoma i Chrudim, proto nás určitě nepodcení a k utkání přistoupí s maximální koncentrací. Věřím, že utkání zvládneme a podaří se nám v této výborné sezóně v domácím prostředí porazit ještě jednoho TOP soupeře."

Profil haly

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Vstupenky 30 Kč

Další aktuality

Z kabiny: Začínají další tři série, v úterý v Plzni, ve středu v Chrudimi a Brně
Z kabiny: Začínají další tři série, v úterý v Plzni, ve středu v Chrudimi a Brně 18.03.2024

Plzeň, Chrudim a Helas rozehrají doma své čtvrtfinálové série a budou v nich chtít potvrdit roli favorita. Přečtěte si, co zaznělo z kabin!

První zaváhání favorita. Chomutov otočil zápas v Edenu
První zaváhání favorita. Chomutov otočil zápas v Edenu 17.03.2024

Slavia překvapivě prohrála první čtvrtfinále v Edenu s Chomutovem 2:6. Po prvním poločase sešívaní vedli 2:0, navíc Kuchta nastřelil v závěru tyčku z 10m přímého kopu. Po změně stran ale přišly dvě červené, dvě inkasované branky v oslabení a nováček soutěže odjel z Prahy po své premiéře v play off s prvním bodem v sérii.

Z kabiny: Je tu play off, začíná se v neděli na Slavii
Z kabiny: Je tu play off, začíná se v neděli na Slavii 15.03.2024

Je tu play off! Jako první začne čtvrtfinálová série mezi Slavií a Chomutovem v neděli večer po fotbalovém utkání v Edenu. Chomutov je plný sebevědomí, trenér Slavie nabádá k ostražitosti. Co zaznělo před výkopem z obou kabin?