Česká Lípa šla sice v televizním utkání v domácím prostředí do vedení, ale Sparta dokázala vyrovnat prakticky během několika vteřin. Od té chvíle již bylo jasné, že Pražané svou roli favorita zvládnou a utkání dotáhli k výhře 9:1.

„Zápas jsme začali dobře, dostali se opět do šancí, ale bohužel jsme proměnili jen jednu,“ litoval domácí trenér Karel Kruliš, který do utkání nasadil také veterána Stanislava Bejdu. „Ve druhém poločasu už dominovala Sparta, bylo to fyzicky velice náročné a trochu nám ke konci docházely síly.“

Po prvním duelu nebyl trenér Sparty Beni Simitči s výkonem spokojený, v úterním zápase to podle něj už bylo lepší. Ale stále není spokojen. „V prvním poločasu jsme darovali domácím šance, Ti se dostávali do brejkových situací. Ale druhou půli jsme již měli ve své režii,“ popsal dění na hrací ploše. „Ve třetím zápase budu od týmu chtít, aby podal ještě lepší výkon a to především v obraně.“

Třetí utkání série mezi těmito soupeři se hraje v pátek 12. 4. 2019 od 20:00 hod. v libeňské Sparta Areně.

FC Démoni Česká Lípa - AC Sparta Praha 1:9 (1:4)

Branky: 5. Bejda (Fichtner) – 5. Wilde (Angellott), 8. Drahovský (Vnuk), 12. Grbeša (Angellott), 15. Vnuk (Cupák), 21. Vnuk (Drahovský), 24. Grbeša (Novak), 27. Cupák (Drahovský), 29. Wilde (Novak), 40. Novak.
Stav série: 0:2.

Fotogalerie

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.