Jelikož Teplice základní část ovládly, budou pokaždé v play off začínat na domácí palubovce. Dále se hostitelství zápasů po jednom střídá. Do semifinále postoupí tým, který jako první nasbírá tři vítězství. 

Další čtvrtfinálové termíny jsou naplánovány následovně:
5.4. | 19:30
-  Helas Brno vs. Svarog FC
12.4. | 20:30 - Svarog FC vs. Helas Brno
15.4 | 19.30 - Helas Brno vs. Svarog FC
19.4. | 20.30. – Svarog FC vs. Helas Brno

Jiří Baran, hráč Svarogu FC: "Ve středu nám začíná vrchol sezony. Titul v základní části je krásný, ale důležité je uspět i v play off. Musíme se na to připravit hlavně po psychické stránce, nesmí nastat uspokojení po povedeném zápase s Chrudimí. Brno může být nepříjemným soupeřem, pokud k zápasům nenastoupime stoprocentně připraveni. Jinak je určitě našim cílem čtvrtfinále zládnout 3:0 na zápasy a připravovat se na semifinále."

Zbyněk Špička, hráč Helasu Brno: “Do série s Teplicemi vstupujeme určitě jako outsider, takže můžeme soupeře leda překvapit. První zápas bude velice náročný, ale rozhodně se nejedeme přes celou republiku pouze zúčastnit. V základní části jsme s Teplicemi odehráli dobrá, dá se říct vyrovnaná utkání, tudíž se budeme snažit o co nejlepší výsledek. Nemáme co ztratit, což hraje v náš prospěch, a soupeře se pokusíme potrápit a třeba i porazit.”

Profil haly

Teplice | SH

Více
Adresa Na Stínadlech 3280, 415 01 Teplice
Kapacita 600 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič ženy - 20 Kč, děti vstup zdarma

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?