Ohlasy po utkání:

Tomáš Drahovský (Sparta): „Do dnešního zápasu jsme nastoupili s cílem, že jasně chceme ukázat, že prohra v Mělníce byla jen náhoda a také, že chceme Mělníku vrátit vše i s úroky. Hned od úvodu jsme chtěli zápas rychle rozhodnout a ve vysokém tempu pokračovat celou dobu. Zápas jsme odehráli s velkou chutí a přidali jsme hodně gólů po krásných akcích. Věřím, že všichni, kteří sledovali zápas buď v hale, nebo na televizních obrazovkách si přišli na své a potěšilo je množství branek, které jsme vstřelili. Myslím si, že to je ta nejlepší pozvánky na naše další zápasy a věřím, že si hodně lidí najde cestu do haly na zápasy play-off a budou nás hnát za splněním společného cíle.“

Jiří Vokoun (Mělník): „V dnešním utkání se ukázala kvalita Sparty. I přes to, že nám chybělo dost hráčů, jsme chtěli uhrát lepší výsledek než 22:5. Jediná pozitivní věc, co mě napadá, je pět vstřelených gólů."

AC Sparta Praha - SK Olympik Mělník 22:5 (9:2)

Branky: 3. Seidler (D. Cupák), 6. Seidler (D. Cupák), 6. D. Cupák (Vnuk), 10. Angellot (Wilde), 11. D. Cupák (Drahovský), 12. Vokoun (vla.), 16. Novak (Angellot), 16. Vnuk, 17. Drahovský (Seidler), 23. Nečas (vla.), 23. Křivánek (Seidler), 23. Drahovský, 23. Křivánek (Drahovský), 26. Vnuk (Novak), 27. Drahovský (Křivánek), 30. Wilde (Grbeša), 31. Wilde (Angellot), 31. Seidler (D. Cupák), 32. Vnuk (Seidler), 33. D. Cupák (Vnuk), 37. Křivánek (Drahovský), 38. Drahovský (Seidler) – 11. Vobořil (Mažári), 17. Lehner, 29. Vobořil (Mažári), 30. Vokoun (Vobořil), 39. Nečas.

Fotogalerie

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?