Slovácký tým už naznačil, že nejvyšší soutěž opustí a nějakou formou předá licenci jinému klubu. Jak to vše dopadne, budeme vědět až po úplném skončení sezony. Nicméně trenér Jaroslav Hastík už v předzápasovém ohlasu něco nastínil: "Rozlučku Bazooky s futsalovou ligou v Hradišti si chceme především užít. Teplice mají reálnou šanci na prvenství v základní části soutěže a nebudou chtít u nás zaváhat. Při obou loňských výletech na Moravu se však jejich hvězdný výběr na svá těsná vítězství hodně nadřel a ani na Slovácku mu nedarujeme nic zadarmo."

Přitom Bazooka ještě může v případě dalších bodových zisků pomýšlet na play off. Teplice mají příjemnější starosti. V případě páteční výhry a bodového zisku v posledním kole doma s Chrudimí se stanou vítězi základní části! "Do Uherského Hradiště jedeme s pokorou a určitě nás tam nečeká nic jednoduchého. Bazooka odehrála dobrý zápas na Slavii, takže se musíme dobře připravit a zkusit prodloužit vítěznou sérii," prohlásil vedoucí mužstva Tomáš Šebl.

Profil haly

Uh. Hradiště | SC

Více
Adresa Stonky 860 , 68601 Uherské Hradiště
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?