"Chceme hrát stejně jako v Chrudimi, bojovat jako tým. Když budeme bojovat jeden za druhého a pomáhat si, tak se nám bude znovu dařit. To platí i pro zápasy, ve kterých jsme favorité jako je ten páteční. Naším jediným cílem je vítězství. Věřím, že se už dostáváme do formy, ve které chceme před play-off být," uvedl střelec vyrovnávajícího gólu z Chrudimi Uroš Krasnič

V podobném duchu promluvil také Marek Karpiak. "Musíme poslední domácí zápasy před play-off doma bez problémů zvládnout, nic nepodcenit a zvítězit. Tak budeme na play-off nejlépe připraveni."

Slavia v Uherském Hradišti hrála 24. listopadu a vyhrála tam 4:2. Od té doby prošel kádr Bazooky mnoha změnami a v Praze se představí obměněný tým. "Stále bojují o místo v play-off, které máme my už delší dobu zajištěné, bude to bojovný zápas, nesmíme nic podcenit," říká v zápasovém programu také Karpiakův kolega Jan Žežulka.

Bazooka je před cestou do Edenu na 8. místě a má čtrnáct bodů. Do Prahy cestuje v krátkém čase podruhé za sebou, v minulém kole se představila na Spartě, kde vysoko prohrála.

Slávisté se těší na každého fanouška, přijďte v pátek do haly i vy! Výkop je ve 20 hodin!

Profil haly

Praha | Slavia

Více
Adresa Vladivostocká 1460/10, Praha 10 - Vršovice
Kapacita 970 sezení / 150 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.